Handledare

Nu har du chansen att anmäla dig till våra uppskattade workshops för handledare. Under några intensiva timmar fokuserar vi på att ge dig verktygen för att skapa en bra praktik.

Vad bör man tänka på? Hur förbereder man sig på bästa sätt? Vad gör man om man stöter på problem? Ta även chansen att träffa andra handledare inom Jobbsprånget som kan dela med sig av sina tankar och sin kunskap gällande handledarskap. Du kan även ladda ner manualerna som vi delar ut under workshopen: 
Mentor Program Guide
Intern Program Guide

Jobbsprångets workshops för handledare hålls digitalt inför praktikperiodens början, i januari/februari och augusti/september. För att workshoptillfället ska vara givande för samtliga deltagare har vi ett minimum krav på 5 anmälda deltagare för att tillfället ska bli av.

Praktikant Diplom

Ska du vara handledare våren 2022? Varmt välkommen att delta i någon av våra handledarträffar:

Digitalträff  (på svenska) – 26 januari, kl. 10:00–11:30
Digitalträff (på engelska) – 1 februari, kl. 10:00–11:30
Digitalträff  (på svenska) – 10  februari, kl. 10:00–11:30
(The meetings above are only for future internship supervisors and NOT for candidates)

GDPR och Jobbsprånget

Vi vill informera dig om att vi sparar de personuppgifter du lämnar till oss i samband med din anmälan till handledarträff i enlighet med vår integritetspolicy. Personuppgiftsansvarig är Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA och du kan läsa mer om Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVAs integritetspolicy här www.iva.se/Integritet.

Har du några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss på Jobbsprånget
jobbspranget@iva.se 
och/eller
Personuppgiftsansvarige
Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA
info@iva.se