Handledare

Nu har du chansen att anmäla dig till våra uppskattade workshops för handledare. Under några intensiva timmar fokuserar vi på att ge dig verktygen för att skapa en bra praktik.

Vad bör man tänka på? Hur förbereder man sig på bästa sätt? Vad gör man om man stöter på problem? Ta även chansen att träffa andra handledare inom Jobbsprånget som kan dela med sig av sina tankar och sin kunskap gällande handledarskap. Du kan även ladda ner manualerna Mentor Program Guide och Intern Program Guide, som vi delar ut under workshopen.

Jobbsprångets workshops för handledare hålls i Stockholm och Göteborg inför praktikperiodens början, i januari och augusti/september. För att workshoptillfället ska vara givande för samtliga deltagare har vi ett minimum krav på 5 anmälda deltagare för att workshoptillfället ska bli av.

Ska du vara handledare hösten 2019? Varmt välkommen att delta i någon av våra handledarträffar:

Stockholm – 27 augusti, kl. 13:00–16:00
Göteborg – 5 september, kl. 13:00–16:00
Skypeträff på engelska – 11 september, kl. 10:00–11:30
Skypeträff på svenska och engelska – 26 september, kl. 10:00–11:30

Praktikant Diplom

GDPR och Jobbsprånget

Vi vill informera dig om att vi sparar de personuppgifter du lämnar till oss i samband med din anmälan till handledarträff i enlighet med vår integritetspolicy. Personuppgiftsansvarig är Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA och du kan läsa mer om Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVAs integritetspolicy här www.iva.se/Integritet.

Har du några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss på Jobbsprånget
jobbspranget@iva.se 
och/eller
Personuppgiftsansvarige
Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA
info@iva.se